Juhtiv madratsitootja Hilding Anders Baltic uuendab põhjalikult oma Sleepwell kaubamärgi all müüdavat tooteportfelli. Eestis tuuakse müügile siinse rahvusmustriga ETNO tooted. Lisaks tuuakse turule veel erinevaid uusi madratseid ja nendega seotud tooteid.

Lisaks rahvusmustritega ETNO toodetele tuuakse Eestis turule ka teisi tooteid. Siinkohal võib mainida järgenevaid uusi tooteid – staatilist elektrit eemaldav madratsikate Intense™, paaridele mõeldud erineva jäikusega vedrumadrats Individuality, madratseid katvad DaggkÅpa voodilinad, uudsed peatsiotsad ja vooditaskud ning palju muud.

“Tänu sellele, et kuulume rahvusvahelisse Hilding Anders Gruppi, on meie siinsele ettevõttele kättesaadav rahvusvahelisel tipptasemel tootearendused, “ ütles Hilding Anders Baltic ASmüügi- ja turundusjuht Alo Reintam. “Nüüd oleme ühendanud olemasolevad oskused ja Eesti rahvuskultuuri, mille tulemusena on sündinud uus tootesari ETNO. Heameel on tõdeda, et esimesed ETNO sarja tooted, milles on kasutatud mustrina Jõhvi käisekirja, õnnestub turule tuua just vahetult enne meie Laulu- ja tantsupidu.”

“Selleks, et püsida konkurentsis ja hoida oma tootekvaliteeti tipptasemel, oleme pidevalt investeerinud tootmise kaasajastamisesse. Viimasel kahel aastal peaaegu 900 000 eurot, “ lausus Hilding Anders Baltic AS tegevdirektor Janek Haud. “Kui vaadata meie tooteportfelli mitmekesisust ja aastast aastasse kasvavat käivet, saab öelda, et seni tehtud investeeringud on ennast igati õigustanud.”

Madratsikatted Intense™. Nende valmistamisel on kasutatud ainulaadset madratsikangaste valmistamise tehnoloogiat, mis aitab kehal vabaneda päeva jooksul kogunenud elektrostaatilisest laengutest.

Individuality on lahendus paaridele, kellede eelistused madratsi jäikuse osas on erinevad. Madrats koosneb kahest eri jäikusega sisukassetist. Lisaks on vedrudel tsoonid, mis lisavad mugavust ja pakuvad kehale paremat tuge.

Madratseid kaitsev tootesari DaggKÅpa. Siia kuuluvad hügieeniline, õhku läbilaskev ja vetthülgav voodilina ning padjapüür. DaggkÅpa põhiliseks komponendiks on keskkonnasõbralikult toodetud pehme ja mugav pealiskiht Lyocell, mille valmistamiseks on kasutatud kiirekasvulisest eukalüptipuitu.

Lisaks suurematele madratsimuudatustele lisanduvad Sleepwelli tootevalikusse ka vooditaskud ja Skandivaania maades üha populaarsemaks muutuv mööbliriidega kaetud peatsiotsad.

Lähemat infot materjalide ja toodete kohta saab huvi korral vaadata vastvalminud uuelt kodulehelt – www.sleepwellbed.com ning edasimüüjate väljapanekutel.

Hilding Anders Baltic AS (www.sleepwellbed.com) on maailma juhtiva voodi- ja madratsitootja Hilding Anders International Groupi tütarfirma. Hetkel töötab ettevõttes ligi 260 inimest. 2008. aastal valminud Harjumaal, Rae vallas asuvast ligi 15 000 ruutmeetrisest tehastest väljub nädalas keskmiselt 27 000 madratsi katet ning kuus üle 1500 madratsi. 1997. aastast Eestis tegutsev ettevõtte aastakäive 2013. aastal oli ligi 25 mijonit EUR. Ligi 90% ettevõtte toodangust läheb ekspordiks, peamiselt Skandinaaviamaadesse. Ettevõtte Baltimaade müügitulu 2013. aastal oli 3.2 miljonit EUR. Sleepwell on 10 aastat tagasi Hilding Anders Baltic AS poolt Eesti, Läti ja Leedu turu jaoks loodud madratsite- ja voodite kaubamärk.

Käesoleval aastal oma 75ndat sünnipäeva tähistav Hilding Anders Grupp (www.hildinganders.com) on Euroopas ja Aasias juhtiv voodi- ja madratsitootja. Ligi 50-s Euroopa ja Aasia riigis tegutsev Hilding Anders annab oma üle 30s tehases tööd ligi 7600 inimesele. Hilding Andersi Grupi 2013. aasta käive oli 895 miljonit EUR. Kontserni peakontor asub Rootsis, Malmös.

Lisainformatsioon:
Alo Reintam
Hilding Anders Baltic AS
Müügi ja turundusjuht
624 8093, 5021507
alo.reintam@hildinganders.com